24 JB!
Jack Bauer! your going to save the world! ah, ML and I are now hooked on the second season of 24... monday we were both off and watched 4 episodes... and last night we managed to do 8! yeah, pathetic... haha
Anyway, so I was off today, took it easy, and decided to go back at that Xavier Lequéré pastry shop,in the 5th. I bought 2 lovely pastries, pine nut tart with apricot confiture, and a vanilla macaron-rasberry confiture-mures-carré de fromage blanc. It was all vey good, smaller portions than what we usually see, but still bigger than petits fours. Mouffetard street is a rue marchande. Many cheese shops, small restaurants, flowers, boulangeries, boucheries, marché de fruits... ah, the mushrooms are out. Unfortunatly I don't like mushrooms, but for those who like chanterelles, portobello... and figs, the're everywhere! The street is so narrow and charming!
So back to Jack tonight, it's the only man in this appartment these days... hahaha!
Xavier Le Quéré, 121 rue Mouffetard,75005 Paris
6 Comments:
hey la soeur!
mesant que c'est écoeurant les 24!!! Vive Jack! Go Jack! l va sauver la planète! ou peut-être pas? (tout dépend de où vous êtes rendu dans les épisodes!) ;-) C'est vraiment bon...et surtout la 3e saison. Tu verras..tu sera encore plus accroc je crois. C'est maladif...J'oserais pour dire que c'est presque meilleur que Alias. Enfin...il manque juste une super babe et ça serait le meilleur show au monde. Oups! c'est vrai, il y a Kim! (c'est le meilleur show au monde) hehe.
Les patisseries étaient bonnes? grosse cochonne! ;-)
J'aime les figues. C'est comme une friandise pour moi...
Bon reste de 24! Ah oui, tu veux savoir la fin? alors voici...Quand Jack trouve la bombe, il se fait sauter avec. (joke!) ben non! il revient dasn l'épisode 3!!
ciao bella
your bro
My God, you guys are such geeks!!
All hooked on 24... ;-)
Remember when I spent a week in Paris on my way back from Scotland?
The appartment we were staying at was right next to the Rue Mouffetard. I remember those markets, we used to go there all the time, it was fantastic!
You are so lucky!!!
Ooooh, and I would kill to have a bite of those deliciously looking pastries...
Ok, so I'm not sure how you go about taking a bite of that blackberry tart with the big block of cheese balanced on it. It looks pretty complicated. I bet you got blackberry stains in your lap, didn't you.
salut
je n'ai pas eu le temps d'aller te voir lors de mon passage à paris mais je vais commencer à regarder ton blog régulièrement pour saliver un peu devant les images de patisseries...
hum hum...
c'est quoi les 24???
Incroyable: je suis allé par hasard chez Xavier Le Quéré, puis j'ai fait une recherche dans google: et me voici! Presque le seul site à en parler sur internet! J'ai goûté un macaron trop sucré, et un cannelé qui ne vaut pas celui de Fauchon. Mais on m'a dit que les glaces étaient 100% pur fruits, donc sûrement peu sucrées, donc intéressantes pour moi. Ton commentaire m'a convaincu d'essayer les gâteaux, qui sont très originaux.
Post a Comment
<< Home